Udtalelser fra vores kunder

Arneco

Arneco er en del af DA-Group Aps, der repræsenterer Pentair Haffmans i Holland www.arneco.dk

 

Vi har agenturet i Skandinavien på Haffmans velkendte Gehaltemeter til kvalitets kontrol af CO2 og O2 i øl og læskedrikke og disse instrumenter anvendes i de fleste større bryggerier i Skandinavien.

Som enkeltmandsvirksomhed er det en stor hjælp at anvende en fleksibel post- og forsendelsesleverandør og det indebærer følgende fordele:

– vi behøver ikke at være på kontoret for at modtage instrumenter og reservedele – de afleveres blot hos Mailbox og så afhenter vi dem der når de er ankommet – op til flere gange om ugen

 

·       vi pakker vores varer (det kan Mailbox også klare) og så afleverer vi varen til Mailbox for afhentning af den kurertjeneste der passer bedst (billigst eller hurtigst) også til danske kunder.

·       skal vi have afhentet en vare hos en kunde for vores regning klarer Mailbox også det.

·       Tracking nr bliver straks sendt pr e-mail til os, når forsendelsen er booket.

 

Vi har samarbejdet med Mailbox i over et år og med stor tilfredshed, idet det giver en stor fleksibilitet og uafhængighed af afhentnings tidspunkter og levering af varer uden yderligere omkostninger for vores virksomhed.

 

Vi kan kun anbefale Mailbox, som en pålidelig samarbejdspartner på alle forsendelser, hvilket er vigtig for os og vores kunder.

 

ArneCo – Arne Jensen

Kusiner

Kusner logo

Kusiner sælger håndvævede uldtæpper – vævet af beduinkvinder og berberkvinder i Israel og Marokko. Designet i København. www.kusiner.dk 

 

Vi bruger MBE til alle vores forsendelser i Danmark og resten af verden. Og det er alt, lige fra små uldprøver til kæmpestore tunge tæpper. 

MBE håndterer alt for os. De har en fin service, hvor de henter tæpperne hos os, pakker og sender afsted. Eller vi afleverer selv – og så sørger de for resten. 

Vi får altid en fin service. Personligt, professionelt og pålideligt.

 

Kusiner – Nanna Friis • Founder and Owner

Zita Vaccaro Andersen - translatør

Som translatør i italiensk har jeg tit brug for at sende dokumenter til Italien. Derfor henvender jeg mig til MBE, som sørger for forsendelsen. Det er nemt og hurtigt, personale er venlig og hjælpsom, og jeg ved, at dokumenterne bliver leveret i løbet af 1-2 dage til mine kunder i Italien. Så snart jeg har afleveret konvolutten, modtager jeg en email med data så jeg kan spore forsendelsen.

Derfor kan jeg varmt anbefale MBE.

Gloster Furniture GmbH

Gloster logo

Gloster valgte MBE Denmark til alle vores day to day forsendelser og småpakker, dels på grund af deres konkurrencedygtige priser, men mest på grund af deres høje service nievau, MBE har på alle områder kunnet indfri vores krav og forvetninger. En speciel tak til Sonja og Antonio. Med MBE Denmark har vi fundet den perfekte samarbejdspartner. Det er til vinding for begge parter – og betyder besparelser for os! Vi vil helt klart kunne anbefale andre virksomheder at bruge MBE.

 

Gloster Furniture GmbH – Lars Eriksen – Managing Director
https://www.gloster.com/en

Vintage & Rare

Vintage and Rare logo

“For the past 10 years we have been shipping expensive guitars, amps and effects to musicians all over the world. 

We have finally found a great shipping-partner in MBE that can handle both packing, shipping, tracking and insurance at very

reasonable prices. And on top they are very friendly people and deliver a very reliable and professional service.”

 

Vintage & Rare – Nicolai Schneekloth – Founder
VintageandRare.com 

Adina Apartment Hotel

Adina Apartment hotel

Mail Boxes Etc. has been taking care of our shipping needs and requirements for several years now. We are daily delighted by their fast and efficient service.

Adina Apartment Hotel team
adinahotels.com

Mi Mente

Mimente

Mi Mente Copenhagen designer og producerer unikt sportstøj, samt fitnessudstyr der optimerer kinetisk energi ved træning.

“Siden jeg bruger Mail Boxes Etc tjenester som postboks abonnement til at modtage merchandise, importvarer og posthåndtering, er det blevet nemmere at drive min forretning og fokusere på det jeg er virkelig god til. Personalet hos Mail Boxes Etc. er altid hjælpsomme, servicemindede og finder altid en løsning”

Kevin Christensen – stifter og indehaver af Mi Mente Copenhagen
mimenteflex.com @mi_mente_copenhagen

adinahotels.com